Onze diensten

  Advies bij voedingssupplementen

Het aanbod aan voedingssupplementen is immens. Aangezien voedingssupplementen niet aan de zeer strenge geneesmiddelwetgeving onderhevig zijn, kan men niet aan het etiket zien of de kwaliteit ervan in orde is. Men weet bovendien niet met zekerheid of de samenstelling op de verpakking overeenstemt met de inhoud ervan en of er zuivere grondstoffen gebruikt werden.

We kiezen als apotheker resoluut voor wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen die gebaseerd zijn op een optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie. Nog vragen? Neem gerust contact met ons.


  Thuiszorg

Heeft u thuis extra verzorging nodig voor uzelf of een familielid? Wenst u hiervoor gebruik te maken van een elektrisch bed, looprek of nog andere hulpmiddelen? Wist u trouwens dat rollators en andere loophulpmiddelen vaak terugbetaald worden en we ze u vaak gratis kunnen bezorgen? Of heeft u kind last van gevoelige luchtwegen en wilt u tijdelijk gebruik maken van een aerosoltoestel? Neem dan contact met ons op of kom langs in de apotheek en we zoeken het samen uit..

Advies bij...

- verzorgingsproducten

- incontinentiemateriaal

- fytotherapie, homeopathie

- sportvoeding

- diergeneeskundige producten

- babyverzorging

- correct gebruik van geneesmiddelen

- ...